Često postavljana pitanja

Uneo sam pogrešnu adresu elektronske pošte prilikom porudžbine


Molimo vas da kontaktirate naš tim za podršku putem obrasca za kontakt na našem web
sajtu kako biste dobili dodatnu pomoć. Molimo vas da nam pošaljete broj vaše
porudžbine, vašu originalnu e-mail adresu i vašu ažuriranu adresu kako bismo mogli da
unesemo izmene.

Kada vaša e-mail adresa bude ažurirana mi ćemo vam poslati novu poruku
potvrde/poruku u vezi sa isporukom koja sadrži ažuriranu e-mail adresu.
Mogu li da otkažem porudžbinu, nakon poručivanja?


Ukoliko vaša porudžbina nije već otpremljena, vi ćete moći da je otkažete.

Porudžbine koje smo već otpremili, na žalost ne mogu da budu otkazane.
Mogu li da izmenim svoju porudžbinu, nakon poručivanja?


Ukoliko želite da izmenite porudžbinu, molimo vas da kontaktirate naš tim za podršku putem obrasca za kontakt na našem web sajtu kako biste dobili dodatnu pomoć. Molimo vas da nam uz broj vaše porudžbine dostavite i izmenu koju biste želeli da napravite. Javićemo vam se ubrzo.
Izgleda nedostaje proizvod (proizvodi) iz moje porudžbine.


Žao nam je zbog neprijatnosti.Molimo vas da kontaktirate naš tim za podršku putem obrasca za kontakt na našem web sajtu kako biste dobili dodatnu pomoć.

Molimo vas da nam uz broj vaše porudžbine pošaljete fotografiju proizvoda koji ste primili i fotografiju otpremnice i mi ćemo vam se javiti ubrzo.
Primio sam oštećen proizvod.


Žao nam je. Molimo vas da kontaktirate naš tim za podršku putem obrasca za kontakt na našem web sajtu kako biste dobili dodatnu pomoć.

Molimo vas da nam uz broj vaše porudžbine pošaljete fotografiju oštećenog proizvoda koji ste primili i fotografiju otpremnice i mi ćemo vam se javiti ubrzo.
Da li mogu da vratim kupljeni proizvod (kupljene proizvode)?


Možete vratiti naše proizvode tako što ćete nam ih poslati u roku od 30 dana od dana kada ste ih primili, pod uslovom da su u svom prvobitnom stanju (neotvoreni, nekorišćeni i u svom originalnom pakovanju).Imajte ne umu da nećemo primiti vraćene proizvode koji su oštećeni, korišćeni ili koji nisu u svom originalnom pakovanju.

Kada jednom primimo vaš vraćeni proizvod, mi ćemo ga iskontrolisati i obavestiti vas u roku od 7 dana. Ukoliko je reklamacija prihvaćena, mi ćemo vam vratiti novac (ne uključujući troškove otpreme). Ukoliko ne prihvatimo vraćeni proizvod, možemo vam vratiti proizvod (proizvode) o vašem trošku.
Da li se refundiraju troškovi otpreme kada vratim proizvod (proizvode)?


Vi ćete biti odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova otpreme za vraćanje artikla (artikala).

Troškovi otpreme se ne refundiraju.

Trebalo bi da razmotrite korišćenje usluge za otpremu koja se može pratiti, uz osiguranje kupljenjih predmeta. Mi ne možemo da garantujemo da ćemo dobiti artikl koji vraćate.
Kada ću primiti svoju porudžbinu?


Obično je potrebno 1-2 radna dana da se vaša porudžbina obradi i otpremi, tako da možete očekivati potvrdu o otpremi putem e-maila u tom vremenskom okviru.

Vreme isporuke se može razlikovati, u zavisnosti od vaše zemlje boravka. Molimo vas da pogledate naše standardno vreme isporuke, koje je opisano u potvrdi vaše porudžbine.
Mogu li da pratim svoju pošiljku?


Kada smo otpremili vašu porudžbinu, vi ćete dobiti e-mail potvrde o otpremi sa brojem za praćenje pošiljke. Molimo vas da koristite ovaj broj kako biste pratili svoju pošiljku. Kliknite na „XXX“ kako biste videli rezultate praćenja.
Da li je moja porudžbina otpremljena? Nisam primio nikakav e-mail sa informacijama o praćenju.


Potrebno 1-2 radna dana da se vaša porudžbina obradi i otpremi. Kada vaša porudžbina bude otpremljena, vi ćete od nas dobiti e-mail potvrde o otpremi sa brojem za praćenje pošiljke.
Da li ću primiti povraćaj novca kada vratim svoj proizvod (proizvode)?


Ukoliko je reklamacija prihvaćena, mi ćemo vam vratiti novac. Povraćaj će biti obrađen i iznos će automatski leći na vašu kreditnu karticu ili će povraćaj biti izvršen u skladu sa originalnim metodom plaćanja.

Troškovi otpreme se ne refundiraju.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon