Self Confidence
Self Confidence

Self Confidence
Self Confidence

Self Confidence
Self Confidence

Self Confidence
Self Confidence

1/5

 

Rođena je nova generacija suplemenata

 

U kompaniji Papian Botanica, verujemo da se svako rađa sa samopouzdanjem. Kako život teče, neki od nas mogu da se suoče sa komplikacijama, neprijatnim iskustvima ili drugim preprekama. Ovo često ima za posledicu da naše samopouzdanje nije tako očigledno i upečatljivo kao što bismo mi želeli.

Šta je samopouzdanje za Papian Botanica? Samopouzdanje je kada na nas ništa ne utiče više ili čak manje nego što je nama to potrebno - savršen balans kojem mi svi težimo u životu! 

Kada je balans uspostavljen dobijamo prostor da se bavimo drugim stvarima za koje smo bili previše rasejani. Balans nam daje mogućnost da se ne obaziremo na misli koje nama nisu potrebne.

Kako bi povratili vašem balansu njegov uverljiv oblik, kompanija Papian Botanica je razvila novu generaciju suplemenata "Self-Confidence" sa unikatnom recepturom na biljnoj bazi. Mišljenja smo da se balans izražava u stabilnosti i opštem dobrom stanju. Pored toga suplement "Self-Confidence" poboljšava energiju, odlučnost, produktivnost i povećava koncentraciju.

 

Biljke od kojih je suplement stvoren su poznate po svom delovanju svaka za sebe, ali sada su prvi put spojene da bismo došli do željenog dejstva.

Zaista, mi verujemo da ništa nije moćnije i delotvornije od majke prirode i bogatstava koje nam ona pruža.

Naručite odmah:  062 500 222

Odobreno od strane Ministarstva Zdravlja RS (Broj: 14157/2019). 

 
 
 

Mi smo Papian Botanica

 

Naša misija je jasna: Da učinimo da se osećate sjajno!

 

Bez obzira da li biste želeli da imate više energije, da umanjite stres, izgubite tih par viška kilograma ili da stvorite osećaj stabilnosti, naš inovativan i napredan suplement je ovde da ispune vaše specifične potrebe.

 

Mi verujemo da sreća počinje iznutra. Zbog toga je naš životni cilj bio da razvijemo proizvod koji vam pomaže da dostignete savršen balans između tela, osećanja i uma.

 

Kada se sjajno osećate iznutra, vaše vibracije privlače sjajne stvari.

Jednostavan zakon privlačnosti!

 

...Rim nije sagrađen u jednom danu, pa tako ni naš proizvod nije nastao za dan. Za sve dobre stvari je potrebno vreme.

Zbog toga smo uložili godine rada u razvijanje, ispitivanje i usavršavanje naših suplemenata kako bismo osigurali da oni budu visokog kvaliteta i delotvornosti. 

Ukoliko niste još upoznati sa našim proizvodom, preporučujemo da probate i da se uverite u dejstvo "Self-Confidence" suplement kao što smo i mi!

Ostanimo u kontaktu!
Prijavite se na našu listu slanja poruka i budite obavešteni o novostima i rasprodajama!

Hvala vam na podnošenju prijave!

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black
Ukoliko nastavite, saglasni ste sa našim uslovima.
Izjavu nije procenila FDA (Agencija za hranu i lekove) Ovaj proizvod nije namenjen postavljanju dijagnoze, tretiranju, lečenju niti sprečavanju bilo koje bolesti. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i nisu garantovani.

© 2019, Papian Botanica | Uslovi | Politika zaštite privatnosti

Papian Botanica DOO. Murmanska 10B, 11000 Belgrade, Serbia +381 62 500 222

Realne Situacije  -  Realni Ljudi  -  Realna Misljenja

  • Instagram
  • Facebook Social Icon